بيماري هموروئيد يکي از رايج ترين بيماري هاي گوارشي است که کيفيت زندگي افراد جامعه را تحت تاثير قرار مي دهد، اين بيماري واريسي شدن عروق ديواره مقعد است و در وارد آمدن فشار بيش از اندازه به عروق مقعد ايجاد مي شود و معمولاً علت آن ابتلا به يبوست مزمن و مداوم شناخته مي شود. بسياري از مردم باور هاي اشتباهي در رابطه با هموروئيد دارند و اين تصوير اشتباه باعث شده تا فرآيند درمان اين عارضه با اختلال مواجه شود از همين روي قصد داريم شما را با برخي از اشتباهات آشنا نماييم.


تنها کسي که هموروئيد دارد، من هستم!


اين عارضه شيوع بسيار گسترده اي دارد به گونه اي که از هر دو نفر يک نفر براي يکبار هم که شده درجات مختلفي از بواسير را تجربه مي کند. پس به شما توصيه مي کنيم با اين تصور اشتباه و ترس از مراجعه به پزشک فرآيند درمان خود را به تاخير نندازيد.


فقط افراد مسن بواسير دارند


اين اشتباه محض است که تصور کنيد، تنها مسن تر ها گرفتار اين عارضه مي شوند، در واقع هموروئيد اغلب افراد جوان را درگير مي کند، البته افزايش سن و تهليل ماهيچه نيز در بروز اين عارضه بي تاثير نخواهد بود. از علت هاي بروز بواسير يا هموروئيد مي توانيم به کم تحرکي، اسهال و يبوست مزمن، حمل و جابه جايي اشياء سنگين و … اشاره کنيم که افزايش سن را نيز مي توان به اين ليست اضافه نمود.


مصرف غذاهاي تند عامل خونريزي بواسير است !


هيچ شواهدي مبني بر تاثيرگذاري غذاهاي تند بر خونريزي از بواسير وجود ندارد، در واقع مي توان اين نکته را ذکر نمود که عامل خونريزي از هموروئيد وارد آمدن فشار به اين ناحيه و يبوست است و هيچ رابطه اي با مصرف غذاهاي تند ندارد.


رژيم غذايي رابطه با هموروئيد ندارد !


بيماري هموروئيد از انواع بيماري هاي دستگاه گوارش شناخته مي شود که رابطه اي مستقيم با مصرف غذاهاي مختلف دارد. چرا که يکي از علت اصلي بروز اين بيماري ابتلا به يبوست شناخته مي شود و عامل يبوست نيز مصرف غذاهاي فاقد فيبر کافي است. در نتيجه به تمامي بيماران مبتلا به بواسير توصيه مي شود از رژيم غذايي استفاده کنند که فيبر به ميزان کافي در آن باشد.


رژيم غذايي مناسب بايد روزانه 20 تا 35 گرم فيبر داشته باشد.


نشستن بر روي سطوح سرد موجب هموروئيد مي شود !


هيچ اطلاعات دقيقي مبني بر تاثيرگذاري سرما بر روي بواسيري وجود ندارد. ولي تجربه نشان داده استفاده سرما يا همان کيسه يخ مي تواند در بهبود تورم و درد عروق بواسيري تاثيرگذار باشد.


مبتلايان به هموروئيد نبايد ورزش کنند


ورزش نکردن و بي تحرکي عاملي براي بواسير شناخته مي شود، در نتيجه انجام ورزش هاي سبک مانند پياده روي و شنا براي درمان اين عارضه توصيه مي شود. اما بايد در نظر داشته باشيد از انجام ورزش هاي سنگين نظير بلند کردن وزنه جداً خودداري نماييد زيرا وضعيت بيماري را وخيم تر خواهد نمود.


هموروئيد با جراحي درمان مي شود


درمان هموروئيد تنها از طريق جراحي نيست بلکه راهکار هاي بسياري براي درمان اين عارضه وجود دارد. در مراحل ابتدايي بروز بواسير از روش هاي نظير تغيير رژيم غذايي و تغيير سبک زندگي استفاده مي شود در حالي که عمل جراحي تنها در موارد ضروري و در مورد هموروئيدهاي ترومبوزه کاربرد دارد.


ابتلا به هموروئيد خطر سرطان را افزايش مي دهد!


ابتلا به هموروئيد هيچ رابطه اي با سرطان ندارد و خطر ابتلا به آن را افزايش نخواهد داد. يکي از اشتباهات رايجي که در اين مورد وجود دارد اين است که اغلب افراد مبتلا به بواسير دچار خونريزي مي شوند، خونريزي از مقعد مي تواند نشانه بسياري از بيماري هاي گوارشي از جمله سرطان مقعد باشد. به اين ترتيب هرگونه خونريزي از دستگاه گوارش بايد مورد بررسي هاي دقيق پزشکي قرار گيرد.


منبع : ونک ليزر 


https://twitter.com/vanaklaser


https://www.linkedin.com/in/vanak-laser-09a018171/


https://www.pinterest.com/laservanak/


https://www.facebook.com/pg/Vanaklaser-281976872456274/about/?ref=page_internal


زخم هاي هموروئيدي و مقعدي






مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ خواننده دیسلاو رامین(علی اف ال) واندرز فارسی | عجایب جهان هستی نیکسا درمان rogeh.com سرای خاموشان south korea یادداشت های پرتو سی تو وان